Galerija restorana Copacabana

Galerija restorana Copacabana u Kostreni nudi vam barem dio okruženja u kojem vas očekujemo. Promotivni video spot za naš restoran prikazuje lokaciju restorana, objekt i okoliš snimljen iz zraka, kao i interijer samog restorana. Zahvaljujući našim partnerima možete pogledati što vas očekuje, prostor oko samoga restorana, predivnu lučicu koja se nalazi odmah ispod restorana Copacabana, kao i kapacitete naših sala koje vas očekuju.

Galerija restorana Copacabana u Kostreni pripremljena je, također, na klasičan način, s vrhunskim fotografijama koje otkrivaju što možete očekivati ukoliko se odlučite svoju feštu pripremiti kod nas. Bez obzira da li se radi o svadbi, poslovnom ručku ili večeri, blagdanskom domjenku ili bilo kojem drugom eventu, naše profesionalno osoblje će dati apsolutno sve od sebe kako biste bili zadovoljni i pamtili veselje iz našeg restorana.

Ukoliko imate fotografije koje želite podijeliti s nama, našim ostalim gostima i potencijalnim klijentima, pošaljite nam ih na e-mail, sa zadovoljstvom ćemo ih objaviti.

U suradnji s našim partnerima nastojat ćemo konstantno osvježavati galeriju restorana Copacabana, kako biste u svakom trenutku imali detaljan uvid u ono što vas očekuje ukoliko nas izaberete kao organizatora vaše zabave. Uvjereni smo kako će, bez obzira na godišnje doba i prigodu, osoblje restorana Copacabana odgovoriti svim vašim željama i zahtjevima, prvenstveno zahvaljujući našem profesionalizmu ali i dugogodišnjem iskustvu u pripremi i organizaciji nebrojenih događanja.

Svi materijali na ovoj i vanjskim web stranicama isključivo su vlasništvo tvrtke Luje d.o.o. u sklopu čijeg portfelja djeluje i restoran Copacabana. Video zapisi i fotografije mogu se dalje distribuirati i objavljivati na internetu uz dozvolu vlasnika materijala ili navođenje izvora originalnih fotografija ili video zapisa. Za sve dodatne detalje molimo vas da nas kontaktirate, nastojat ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Očekujemo vas u restoranu Copacabana!

Restoran Copacabana dio je portfelja tvrtke Luje d.o.o.

Galerija restorana Copacabana

Pin It on Pinterest