Restoran Copacabana Kostrena
Restoran Copacabana - Luje d.o.o.
Restoran Copacabana Kostrena
Restoran Copacabana Kostrena
Restoran Copacabana Kostrena
Restoran Copacabana - Luje d.o.o.
Restoran Copacabana - Luje d.o.o.
Restoran Copacabana - Luje d.o.o.
Restoran Copacabana Kostrena
Restoran Copacabana Kostrena

Lokacija Restorana Copacabana | Stara Voda bb, 51221 Kostrena | Hrvatska

 Kostrena je popularno primorsko mjesto smješteno u neposrednoj blizini grada Rijeke, između Riječkog i Bakarskog zaljeva. Ovo turističko odredište poznato je po svojoj dugogodišnjoj pomorskoj tradiciji te bogatoj kulturnoj i povijesnoj baštini. Smještena na samom moru, Kostrena obiluje predivnim plažama i uvalama.

Oduvijek je Kostrena poznata kao naselje ribara i pomoraca, ali ujedno i mjesto u kojem su gastronomske delicije jedan od zaštitnih znakova. Nakon vrućih ljetnih dana koje možete provestina nekoj od brojnih plaža u Kostreni, idealno mjesto za osvježenje je naš restoran Copacabana. Lokacija restorana Copacabana je, baš kao i Kostrena – idealna.  Ne sumnjamo da ćete iskoristiti sve blagodati ugodne klime i za vrijeme jesenskih ili zimskih mjeseci, kada možete prošetati kraj predivnog Jadranskog mora praktički cijelom dužinom Kostrene. I u tom slučaju čekamo vas u našem restoranu Copacabana, koji se nalazi odmah iznad mora, na idealnoj poziciji koja će vas oduševiti ambijentom, ali i pogledom. Posjetite Kostrenu, ljepoticu našeg kraja, ali svakako posjetite i restoran Copacabana. Očekujemo vas!

Lokacija restorana Copacabana nalazi se otprilike u središnjem dijelu “poluotoka” na kojem je smještena Kostrena. Možete nas pronaći u kostrenskom naselju Paveki, u ulici Stara Voda. Restoran Copacabana smješten je neposredno iznad lučice Stara Voda, gotovo na samoj obali mora.

Ugodan, istinski mediteranski ambijent, uz Jadransko more, skriven od gradske vreve, a opet dovoljno blizu glavnim prometnim pravcima, sve su to prednosti restorana Copacabana i njegove lokacije. Neovisno u koje doba godine ćete nas posjetiti, ne sumnjamo kako ćete se osjećati ugodno u našem restoranu, uz gastronomske delicije za vas smo pripremili i poseban, gotovo obiteljski ambijent.

Za sve naše goste osiguran je parking u krugu restorana Copacabana, bez obzira radi li se o pojedinačnim dolascima osobnim automobilom ili grupama koje stižu autobusom.

Copacabana Kostrena

Restoran Copacabana Kostrena dio je portfelja tvrtke Luje d.o.o. 

Lokacija restorana Copacabana - Luje d.o.o.

Pin It on Pinterest