Ponuda restorana Copacabana

Ponuda restorana Copacabana je vrlo raznovrsna, bogata i nastoji zadovoljiti sve vaše potrebe. Svi naši jelovnici su kreirani prvenstveno u skladu s godišnjim dobima, kako bismo svim našim gostima, između ostaloga, pružili vrhunski gastronomski ali i nutricionistički užitak. Pojedinačni meni kreće se po cijenama već od 50,00 kuna po osobi, ali konačnu cijenu, ukoliko zakupljujete prostor u našem restoranu za neku od vaših proslava definiramo na osnovu broja gostiju i samog jelovnika.

Od laganih jela, pa sve do kompleksnijih kulinarskih čarolija naši će kuharski profesionalci napraviti sve što vam padne napamet. Naglasak je prvenstveno na autohtonim jelima našeg kraja i Hrvatske, jer nastojimo gajiti i očuvati tradicionalni pristup našoj kuhinji. Najveći dio namirnica je iz domaće radinosti i uzgoja, jer tvrtka Luje d.o.o. u čijem je portfelju i restoran Copacabana surađuje s brojnim obiteljskim gospodarstvima koja nam dobavljaju najkvalitetnije domaće namirnice.

Gastro ponuda uključuje raznovrsna hladna predjela (salata od hobotnice, dalmatinski pršut, slavonski kulen), krem i bistre juhe, topla predjela (fuži sa škampima, fuži sa ovčjim sirom, domaćim pršutom i gljivama, ravioli sa škampima u umaku od gljiva i pjenušca, rižoto od škampi s pjenušcem, špagetata sa miješanim školjkama, tagliatelle sa kozicama i rukolom) te raznovrsna glavna jela i jela po narudžbi (medaljon šefa kuhinje, biftek na žaru, teleći medaljoni u prošeku, puretina u umaku, dagnje na buzaru, domaća pečena teletina ili janjetina s prilogom) te razna druga jela. Za sladokusce, tu je ponuda domaćih kolača.

Sve naše adute najbolje ćete upoznati ako nas posjetite, u ugodnom ambijentu restorana Copacabana. Naše profesionalno osoblje sa smiješkom će vas dočekati, svojom brzom i kvalitetnom uslugom napraviti će sve kako biste nam se opet vratili, jer po tome smo poznati u. našem kraju, a zbog toga i postojimo. Sve detalje u svezi navedenog preporučamo ostvariti izravnim kontaktom s voditeljem na naše brojeve telefona i mobitela, odnosno putem elektronske pošte. Mi smo ovdje zbog vas.

Želimo vam dobar tek u restoranu Copacabana.

 

Ponuda restorana Copacabana
Ponuda restorana Copacabana

Restoran Copacabana dio je portfelja tvrtke Luje d.o.o.

Ponuda restorana Copacabana - Luje d.o.o.

Pin It on Pinterest