Tvrtka Luje

Portfelj tvrtke Luje d.o.o.  na tržištu je već više od dvadeset godina. Preciznije, tvrtka Luje osnovana je sada već davne 1992. godine i od tada pa do danas zadržala se na tržištu kao poslovni subjekt s konstantnim razvojem. Ugostiteljstvo, turizam, trgovina, gastronomija, proizvodnja hrane, sve su to naše djelatnosti koje iz godine u godinu usavršavamo, nastojeći pratiti moderne trendove, ali u isto vrijeme sačuvati vrijednosti tradicionalne hrvatske baštine.

Iako su vremena u kojima svi zajedno živimo teška, situacija zahtjevna a poslovno okruženje uglavnom negativno, tvrtka Luje je uspjela konstantno podizati nivo kvalitete, što je iznimno teška zadaća, ali nas sve zajedno veseli kada znamo da smo u tome uspjeli. Restoran Copacabana u Kostreni samo je dio velike obitelji u kojoj se do najsitnijih detalja poštuju najviši standardi poslovanja, vodeći računa o tome da samo profesionalizam može rezultirati zadovoljstvom, prije svega naših gostiju i klijenata, a onda i nas samih. Jer, mi smo ovdje zbog vas.

Pogledajte i posjetite web stranice ostalih gospodarskih subjekata koji posluju unutar portfelja Luje d.o.o. Nadamo se i vjerujemo kako ćete uz restoran Copacabana posjetiti i ostale naše objekte u kojima nudimo sve ono što vam je potrebno za istinski užitak i odmor.

Vaš Luje d.o.o.

Tvrtka Luje

Luje d.o.o.

Restoran Copacabana partneri - Luje d.o.o.

Tvrtka Luje d.o.o. osnovana je 1992. i u svojem portfelju ima brojne turističke, ugostiteljske i trgovačke objekte, među kojima je i restoran Copacabana u Kostreni. Iskustvo je naše jamstvo konstantne kvalitete.

Villa Lostura

Restoran Copacabana partneri - Villa Lostura

Aparthotel Villa Lostura u Klenovici nudi vam smještaj u deset ekskluzivnih apartmana koji su vrhunski opremljeni i svi apartmani imaju pogled na more, pružajući vam potpuni užitak savršenog odmora.

Kamp Klenovica

Restoran Copacabana partneri - Kamp Klenovica

Kamp Klenovica nudi svojim gostima klasični kamperski turizam, ali i smještaj u iznimno kvalitetnim, atraktivnim i vrlo popularnim mobilnim kućicama. Otvoren je od svibnja do listopada svake godine.

Hotel Bakarac

Restoran Copacabana partneri - Hotel Bakarac

Na samoj Jadranskoj magistrali, hotel Bakarac nudi vam smještaj u 11 soba, ukupno 21 krevet, gastronomske delicije, kapacitet terase je 120 osoba, u unutrašnjosti 90 osoba, idealno mjesto za predah na putu.

Kamp Kozica

Restoran Copacabana partneri - Kamp Kozica

U neposrednoj blizini Senja, kamp Kozica je idealan za pravi, istinski, kamperski odmor. U živopisnoj uvali, na potpunoj osami, kraj mora, u netaknutoj prirodi nudi vam ambijent za potpuni, idealni odmor.

Delibar Central

Restoran Copacabana partneri - Hotel Bakarac

Urbane delicije, to je najkraći opis bara Delibar Central, koji se nalazi u samom središtu Rijeke, tik uz najpoznatiju šetnicu kvarnerske metropole – popularnog Korza – gdje možete predahnuti i okrijepiti se.

Pin It on Pinterest